LYNGEN-skiltet, mer enn en LOGO

Lyngenløftet er et langsiktig prosjekt for å løfte en kommune fram i et nytt lys og gi nytt håp i en tid dominert av sentralisering i Norge.

Hvor ligger Lyngseidets og Lyngens styrke? Arbeidet startet som en områdeplan for Lyngseidet, men endret seg raskt til å fokusere på fellesskap og et ønske om et større løft for hele kommunen.

LYNGENLØFTET var skapt og fått et navn. Parallelt med områdeplanen for Lyngseidet ble en handlingsplan for de små tiltak på veien mot de store mål laget og i 2021 kom logoen på plass. Et tydelig identitetsmerke og sted. Tidligere prosjekter som kommet på plass er parkveien og parken som binder bygden sammen fra fjord mot fjell, sykkelhuset, broen, scenen, og lyngenbenken, alle bygd opp under stedsidentitet og målet om et kompakt og levende sentrum; 5-minuttersbygda.

Lyngenskiltet blir som de andre elementene, noe som forteller litt om Lyngen. Lekent, ikke helt A4, villig til å tenke nytt og prøve nye veier. La det som gjøres bli mer enn det må være. Mer enn en bro, mer enn en benk, mer enn et skilt.

Prosjektet er omtalt på NLAs nettsider.

Foto: Tor Benjaminsen, Erik Joachimsen

Prosjektnavn LYNGEN skiltet - mer enn et LOGO Kunde Lyngen kommune Sted Lyngen kommune, Lyngenløftet År 2021 Type Skulpturell bygg Størrelse 40 m2 Fag Landskap Samarbeidspartnere Truls Indrearne, Vill, Grafisk Design

- Relaterte prosjekter -

- Relaterte artikler -

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om hva vi holder på med og nytt fra våre prosjekter.

| Arkitektgruppen CUBUS AS © 2019 | Nettsted levert av KODEKS