Landskapsarkitektur

Mer enn et uterom

Vi tilbyr høyt kvalifiserte landskapsarkitekter for en rekke oppgaver fra idèskisse til detaljprosjekt, og ikke minst, oppfølging på byggeplass. Våre arbeidsområder inkluderer gaterom, urbane rom, utomhusanlegg for boligområder, næringsbygg, skoler og barnehager. Vi har jobbet mye med identitetsbyggende prosjekter gjennom detaljforming av sentrale gater, plasser og torg i en rekke byer og tettsteder.  

Vi har bred erfaring med forming av uterom i mangfoldige bysituasjoner – med tilpassing til ny og eksisterende bebyggelse, moderne krav til bruk og universell utforming. Mange prosjekter berikes gjennom aktiv medvirkning, workshop og samarbeid med kunstnere og designere. Vi jobber tverrfaglig med arkitekter og planleggere for å sikre helheten fra detalj til overordnet nivå.   

Bærekraft i plan-landskaps-og byggeprosjekter er høyt prioritert, og vi har fokus på miljøriktig håndtering av overvann, kvalitetssikring av produkter og rettferdig handel i ethvert prosjekt. Vi legger vekt på å skape rom med mennesket i fokus og tverrfaglighet i forholdet mellom mennesket, bygg og utemiljø. Slik skaper vi noe som gir merverdi for både våre kunder, våre omgivelser og for samfunnet.  

- Mer enn et uterom -

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om hva vi holder på med og nytt fra våre prosjekter.

| Arkitektgruppen CUBUS AS © 2019 | Nettsted levert av KODEKS