Ny park, promenade, bro og klatreseil i Brønnøysund under bygging

Brønnøysund har hatt en langsiktig strategi og arbeidet med en klar byutvikling der byen vender seg mot havet og sundet med klare offentlige områder som gir byen både et tydelig innhold og en visuell identitet.

Midt i sundet ligger Lille Brønnøya som en manglende brikke – eller ledd i lenken som kan binde sundbyen sammen. Lille Brønnøya er også en gylden mulighet til å gi lenken en ny stjerne og et nytt innhold. En ny bro vil binde Strømsneset og Lille Brønnøya sammen. Lille Brønnøya omskapes til Bypark og samtidig base for konserter, messer, lokale og regionale festivaler. En kulturell spydspiss i reginonen og en folkepark midt i hjertet av Brønnøysund.

Prosjektet har tre store klatreseil og en spennende bro i tillegg til folkeparken, sundpromenade og et mangfold av aktivitetssoner med seg i helheten som vil bli et viktig møtested i byen og regionen.

Rootsfestivalen får en ny innramming og innhold samtidig som byparken vil være en viktig motor for transformasjon av det sentrale Brønnøysund.

Illustrasjoner: Studio Gohde

Prosjektnavn Lille Brønnøya Kunde Brønnøy Kommune Sted Brønnøysund År 2017 Type Kultur- og folkepark

- Relaterte prosjekter -

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om hva vi holder på med og nytt fra våre prosjekter.

| Arkitektgruppen CUBUS AS © 2019 | Nettsted levert av KODEKS