Halfdan Kjerulfs gate 4

Rehabilitering og ombygging av nye lokaler for Arkitektgruppen CUBUS

De nye lokalene til Arkitektgruppen CUBUS i Halfdan Kjerulfsgate 4, har blitt ombygd og vi har fått frem de gamle originale veggene i tegl som avdekker tidligere bruk og historie. Lokalene ligger ved rådhuskvartalet, i første etasje av en historisk bygning  Nytt og gammelt samspiller og gir lokalene en helt spesielidentitet som avspeiler et mangfold i både sammensetning og innhold.  

Tegnesal med store vinduer mot to gater er fin eksponeringsflate mot bylivet og menneskene som passerer forbi. Aktivitet og modeller i vinduene skal være med å lage liv i gaten og bidra til at Vågsbunnen har lys og liv i lokalene også på kveldstid. 

En stor del av gamle møbler og utstyr blitt tatt med fra Arkitektgruppen CUBUS sine tidligere lokaler og blir gjenbrukt  det nye stedet. 

Lokalene har tre soner som imøtekommer de ulike behovene i hverdagen; tegnesal mot gaten, møteromssone i en fløy lenger inn i bygget og en fløy med verksted for modellbygging, arbeidssone for samarbeidsgrupper og stort spise- og visningsrom. Den indre flyen er særlig tilpasset intenst konkurransearbeid, kreative workshop, volumstudier etc.

Prosjektnavn Halfdan Kjerulfs gate 4 - Arkitektgruppen CUBUS nye lokaler Kunde Arkitektgruppen CUBUS Sted Bergen År 2019-2020 Type Kontor, næringsbygg, rehabilitering Størrelse 570 m2 Fag BYGG Samarbeidspartnere IARK i tidlig fasen

- Relaterte prosjekter -

- Relaterte artikler -

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om hva vi holder på med og nytt fra våre prosjekter.

| Arkitektgruppen CUBUS AS © 2019 | Nettsted levert av KODEKS