Telleviko

Boliger med fjordutsikt og grønne uterom i Tellevika

En liten sykkeltur utenfor Os sentrum ligger Tellevika, en vakker og beskjeden badevik i en grønn dal. Like ovenfor badeviken ligger boligprosjektet Telleviko, som tilbyr gode boliger med flott fjordutsikt og gode uterom.

Boligområdet består av en nedre del med ni bygninger som huser ca. 90 boenheter, og en øvre del med ett bygg som huser 5 boenheter. Boligene varierer i størrelse og utforming, og er tilpasset beboere i alle livsfaser. Det er lagt vekt på utsikt og bokvalitet for alle. I tillegg til at hver enkelt har sitt private uteområde i form av balkong eller hage på bakkeplan, vil det være kort avstand til lekeplass og felles bilfrie uteområder for alle boligene. Det vil også være kort gangavstand til badestrand, barnehage og dagligvarebutikk.

Sentralt på nedre tomt ligger en romslig utendørs møteplass som har direkte adkomst til parkeringsanlegget, som er skjult under terreng og bebyggelse. Dette uterommet knytter prosjektet mot badeviken i Tellevika, og er et av flere steder hvor det er mulig å leke, grille, eller møte naboen.

Prosjektnavn Telleviko Kunde Backer Bolig AS Sted Os, Bjørnafjorden kommune År 2021 - Type Bolig Størrelse 35 daa / 14 500 m2 Fag BYGG, LANDSKAP Samarbeidspartnere ABO Plan og Arkitektur AS
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om hva vi holder på med og nytt fra våre prosjekter.

| Arkitektgruppen CUBUS AS © 2019 | Nettsted levert av KODEKS