Skiparviklia

Terrengtilpasset boligprosjekt på Hopsåsen i Bergen

Boligprosjektet med fire enheter og parkering er plassert med en terrassert form i skrånende terreng. Satt sammen av enkle volumer får bygget en harmonisk helhet, med en målestokk tilpasset nabolagets karakter.

Det har vært viktig å ivareta tomtens naturlige form og la bygget følge den eksisterende topografien. Det har også vært viktig å gi hver enkelt leilighet sin egen private, adskilte inngang med tydelig identitet til hver enkelt leilighet. Sammen med store private utearealer styrker dette eneboligfølelsen.

Bolighuset har felles heis som knytter Skiparviklia til Hopsåsen. Utvendige trappeløp og stier sørger for utvendig kommunikasjon.

Prosjektnavn Skiparviklia 3D Kunde Skiparviklia 3D AS Sted Hopsåsen, Bergen År 2019 Type Bolig
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om hva vi holder på med og nytt fra våre prosjekter.

| Arkitektgruppen CUBUS AS © 2019 | Nettsted levert av KODEKS