Kleppestø omsorgssenter

Ombygging av eksisterende sykehjem på Askøy til kontor og helsetjenester

Kleppestø helse- og omsorgssenter var opprinnelig bygd som omsorgsboliger i bofellesskap i 1994. Bygget er oppført i 3 etasjer samt loftsetasje.

Tiltaket har omfatter bruksendring, endret planløsning samt fasadeendringer for deler av bygget. I 2017 ble 3.etasje ombygd og ferdigstilt for å romme kommunal helsestasjon for småbarn.

Første etasje ble ombygd til kontor, service og garderober. I 2020 ble det ferdigstilt rehabilitering og ombygging av 2. etasje til offentlig kontorformål. Dette skal benyttes av Psykologtjenesten og Flyktnings- og inkluderingstjenesten samt til generelt kontorformål og øvrig møtevirksomhet. Det er også gjort oppgradering av ventilasjons- og elektrisk anlegg.

Oppgaven har hatt fokus på å tilfredsstille krav for de overnevnte tjenester, og å beholde anonymiteten til brukerne, sikkerhet for ansatte i tillegg til generelle krav for kontorformål. Løsningen viser forskjellige avdelinger med fellesarealer som venterom, toalett, kjøkken, møterom og trinnfri adkomst til utvendig gårdsareal.

I tillegg er det opprettet en del arbeidsplasser til Helsetunet som clean-desk landskap, og kontor og administrasjon for kreftkoordinering. Hver avdeling har cellekontor til ansatte og samtalerom tilrettelagt for pasientkontakt.

Avdelingene i 1. og i 3. etasje har vært i full drift når ombyggingsarbeidene ble foretatt.

Prosjektnavn Kleppestø Omsorgssenter Kunde Askøy kommune Sted Kleppestø, Askøy År 2017-2020 Type Helse, Ombygging Størrelse 700 m2 Fag BYGG, SØK

- Relaterte prosjekter -

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om hva vi holder på med og nytt fra våre prosjekter.

| Arkitektgruppen CUBUS AS © 2019 | Nettsted levert av KODEKS