Utvidelse av Citybox Hotell Bergen

Citybox Bergen ligger rett over gaten for Grieghallen i Bergen sentrum. Eksisterende bygg er en tidligere bakeri som etter flere ombygginger har huset hotellet siden 2003. Det nye tilbygget gir en utvidelse med 56 nye gjesterom. I tillegg har flere av rommene og korridorene i eksisterende bygg blitt renovert slik at gammelt og nytt bygg er knyttet sammen interiørt.

Citybox berskriver seg selv som et moderne økonomihotell som kombinerer enkelhet med komfort og lave priser. Dette er reflektert i designet ved et enkelt og moderne uttrykk. Eksteriørt er det valgt å kontrastere uttrykket til eksisterende bygg ved en brun stående trekledning. Tilbygget ligger opp mot en rolig gate med småhusbebyggelse i tre. Nybygget har derfor fått en relativt bratt takvinkel slik at gesims ligger så lavt som mulig. I tillegg er det takopplett som bryter opp takflaten og volumet og gir en rytme som bedre korresponderer mot småhusbebyggelsen.

Rommene er enkle og moderne og er utformet i samarbeid med interiørarkitekt fra Citybox.

Prosjektnavn Citybox Hotell Bergen Kunde Constructa Entreprenør Sted Bergen År 2017 Type Næringsbygg Størrelse 2 300 m2 Fag BYGG
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer om hva vi holder på med og nytt fra våre prosjekter.

| Arkitektgruppen CUBUS AS © 2019 | Nettsted levert av KODEKS